Inici

Zona Esportiva Can Torelló

Selecciona el teu esport

Cerca
Back

Zona Esportiva Can Torelló

Gavà

La zona Esportiva de Can Torelló és un complex esportiu de grans dimensions, situat en un del espais més privilegiats del municipi, no només per la facilitat viària de connexió amb la ciutat de Barcelona, sinó també pel seu entorn, de gran valor natural i paisatgístic, a pocs minuts de la platja. Un carril bici enllaça la instal·lació esportiva amb el centre de Gavà i amb la platja.

Disposa de dos camps de futbol de gespa artificial i unes graderies que tenen una capacitat per a uns 1.930 espectadors.

També disposa d’un camp de Beisbol i Softbol, remodelat al 2011. Aquest va ser el primer camp de Catalunya en que es va implantar gespa artificial d'última generació. Està homologat per acollir-hi competicions internacionals.

Són diversos clubs i entitats esportives de la ciutat que tenen cedides aquestes instal·lacions per a entrenaments i competicions.

Aquesta zona esportiva també està disponible per lloguers d'entrenaments i competicions, i determinades activitats no esportives.

Contacta amb Zona Esportiva Can Torelló per reservar Contacta

Serveis i instal.lacions

- Camp doble poliesportiu: Espai a l'aire lliure: un de 108 m x 66 m (7.128 m²) i l'altre de 102 m x 72 m (7.344 m²). Paviment gespa artificial amb cautxú.

- Camp de beisbol: Espai a l'aire lliure de 109 m x 108 m (11.772 m²). Paviment gespa artificial amb cautxú.

- Espais complementaris de la instal·lació: 10 vestidors col·lectius i 2 individuals (370,50 m²). 4 magatzems esportius (64,32 m²). 4 grades per a 1.931 persones.

- Altres serveis de la instal·lació: Bar, zona infantil, sala d'actes i infermeria.

Contacta

Miguel Ángel González Rodríguez

Cap del Departament d'Esports

Av. del Mar, 33, 08850 Gavà

93 263 91 00

www.gavaciutat.cat

marodriguez@gava.cat

Situació