Inici

Selecciona el teu esport

Cerca

5 raons per escollir  El Baix Llobregat

A tan sols 15 minuts de Barcelona i amb un clima idoni
01

A tan sols 15 minuts de Barcelona i amb un clima idoni

El Baix Llobregat, dins la marca Costa Barcelona, envoltat d’un entorn natural privilegiat, entre la muntanya de Montserrat, els espais naturals del  Delta del Llobregat i els més de 20 km de platges des del Prat fins a Castelldefels, és sens dubte la zona més propera a la ciutat de Barcelona, a tan sols 15 minuts del centre de la capital catalana. 

Disposa d’uns accessos immillorables, incloent-hi l’Aeroport Internacional Josep Tarradellas Barcelona - El Prat, ja sigui amb tren d’alta velocitat, per carretera – en cotxe particular o transport públic (Tren, TRAM i autobusos) o via marítima.

El seu agradable clima mediterrani és idoni durant tot l’any, tant per a la pràctica de l’esport, com per fer turisme.

Com arribar

Aeroport internacional Josep Tarradellas
02

Amb l’Aeroport Internacional Josep Tarradellas Barcelona-El Prat al nostre territori

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, referent estratègic de l’espai mediterrani i del sur d’Europa, és el segon aeroport d’Espanya, sisè de la UE en volum de passatgers i connexió amb tot el món. 

Això fa que el Baix Llobregat es posicioni com a destí ideal per al turisme esportiu.

03

Instal·lacions de qualitat i esportistes d’elit

La pràctica d’activitats esportives en diferents disciplines està molt arrelada a la comarca. Prova d’això és el gran nombre d’instal·lacions esportives d’alta qualitat que concentra per practicar esports com ara tennis, pàdel, futbol, rugby, natació, esports aquàtics, handbol, bàsquet, beisbol, hockei gespa, atletisme i golf. 

El nombre d’esportistes amb reconeixement internacional presents al Baix Llobregat també és molt nombrós, com ara Juan Carlos Navarro, Marc i Pau Gasol de bàsquet, Laia Sanz Pilot de trial i enduro, i Emilio Sánchez Casal i Sergi Bruguera de tennis, entre altres.

04

Amb una excel·lent oferta d'allotjament i restauració

El Baix Llobregat ofereix als equips i esportistes un ampli ventall d’allotjaments, totalment adaptats a les seves necessitats, amb condicions especials i un tracte personalitzat. 

L’oferta de restauració permet donar resposta a qualsevol requeriment del client escolar, professional o semi-professional.

05

Castelldefels, Destinació de Turisme Esportiu

Castelldefels, municipi del Baix Llobregat, disposa de la certificació DTE (Destinació de Turisme Esportiu), especialitzada en rem i piragüisme en aigües tranquil·les. Es tracta d’una certificació que atorga l’ACT (Agència Catalana de Turisme) als municipis que compleixen unes determinades condicions esportives.

A Castelldefels, hi trobaràs tots els serveis i recursos d’alta qualitat dirigits a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar gran varietat d’activitats esportives.