Inici

Club Padel Barcelona - el Prat

Selecciona el teu esport

Cerca
Back

Club Padel Barcelona - el Prat

El Prat de Llobregat

 

El Club de pàdel al Prat de Llobregat està situat en un entorn privilegiat on es pot gaudir de les vistes del Delta del Llobregat.

El Club compta amb: 

14 pistes panoràmiques d’última generació de la millor qualitat i amb espai per sortida World Padel Tour a totes les pistes (10 descobertes i 4 cobertes).

Gimnàs amb vistes al riu i a les pistes de pàdel cobertes, equipat amb màquines cardiovasculars i de musculació, per realitzar una gran diversitat d’activitats físiques.

Botiga de pàdel per a la compra o lloguer de material de pàdel de primera qualitat a un preu mínim garantit i amb les millors garanties

Piscina amb jacuzzi exterior i zona chill out a peu de pista per a descansar i relaxar-te prenent alguna cosa mentre veus jugar a pàdel, i zona social equipada amb una TV Ultra HD de 84″ i projector gegant.

Seu organitzadora dels campionats més prestigiosos de Catalunya, perquè els nostres usuaris puguin gaudir del millor nivell de pàdel i participar en tots els esdeveniments que el club organitza.
Proves de nivell gratuïtes i organització de partits per nivells i lligues internes, per a abonats i usuaris de totes les edats i nivells de dificultat.
Classes particulars i escola de pàdel impartides pels millors professionals del món del pàdel, per a totes les edats i nivells de joc amb gran flexibilitat horària.
Activitats físiques i gastronòmiques complementàries al pàdel per poder combinar el teu esport preferit amb benestar i lleure, en un entorn natural privilegiat.

La millor gastronomia de proximitat per degustar els millors productes naturals i frescos del Baix Llobregat.

Contacta amb Club Padel Barcelona - el Prat per reservar Contacta

Serveis i instal.lacions

14 pistes panoràmiques d’última generació

Gimnàs

Botiga de pàdel 

Piscina amb jacuzzi exterior i zona chill out 

Parking gratuït

Restaurant

WIFI gratuït

Contacta

Eduard Bainad

Gerent

Parc del Riu, 3-4, Ronda de Llevant s/n; 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)

931702140

http://padelbarcelonaelprat.com/ca/

info@padelbarcelonaelprat.com

Situació