Inici

Complex Municipal de Piscines

Selecciona el teu esport

Cerca
Back

Complex Municipal de Piscines

Sant Feliu de Llobregat

Aquesta instal·lació es troba ubicada al centre de la ciutat, a 250 metres de l’Estació de tren. A més, disposa d’un pàrquing gratuït al costat de la instal·lació, amb una capacitat per a 350 vehicles.

La instal·lació, inaugurada el 2007, i constantment adaptada a les noves tendències, està gestionada per l’entitat Club Natació Sant Feliu que enguany ha celebrat el seu 50è aniversari. Per tant amb una experiència i professionalitat totalment contrastada, reconeguda i acreditada entre els estaments esportius nacionals.

El Complex compta amb una zona d'aigües equipada amb tres piscines, dos jacuzzis i dues saunes, una seca i una altra humida. També hi podem trobar una sala de fitness amb màquines totalment noves per als diferents usos dels exercicis, una sala de cicle i dues sales polivalents. Enguany a més s’ha inaugurat una sala d’entrenament funcional de nova generació, per donar servei als usuaris, amés de l’adaptació de noves llums d’ambient i megafonia afavorint i motivant el desenvolupament d’aquestes activitats.

La instal·lació ha estat seu en diferents temporades de les finals de Copa de la Reina de Waterpolo i seu dels entrenaments de diferents seleccions (USA, Japó, Italia, Grècia, etc.) de waterpolo i natació pels Campionats del món i d’Europa que s’han anat duent a terme els darrers anys a Barcelona.

Contacta amb Complex Municipal de Piscines per reservar Contacta

Serveis i instal.lacions

- Aquàtics: Natació, waterpolo, cursets de natació, aquadolç, aquagim, aquatraining, dona embarassada i natació terapèutica.

- Terrestres: Ioga, pilates, tai-txi, country, body attack, body combat, body pumo, Cicle indoor i virtual, estiraments, GAP, graons, TBC, zumba, fit kids, entrenament funcional, entrenador personal.

Espais:

- Aquàtics:

Piscina Gran: Llargada 25 m · Amplada 16,5 m · Fondària 2 m

Piscina Polivalent: Llargada 20 m · Amplada 12,5 m · Fondària 1,40m

Piscina petita: Llargada 12,5 m · Amplada 6 m · Fondària 0,90 m

Zona wellness: Sauna finlandesa · Sauna turca · Jacuzzi (spa)

- Espais Terrestres:

Sala de Fitness: Dimensions: 390 m2 Zona cardiovascular, Zona de pes lliure,  Zona de musculació

2 Sales polivalents: Dimensions: 152m2 / 95 m2

1 Sala funcional: Dimensions 125 m2

 1 Sala Cicle-Indoor: Dimensions: 90 m2.

- Altres espais:

Solàrium: Dimensions: 208 m2. Zona exterior amb gandules.

Contacta

Isaac Fulquet Santacreu

Gerent

C. Verge de Montserrat, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat

93 666 14 44

www.elcomplex.cat

info@elcomplex.cat

Situació